Käyttäjän Niina blogi

High Heels upeasti edustettuna syksyn suositussa tanssiohjelmassa

Sunnuntaina alkaa ekat livet.

Pidetään peukkuja meidän ihanille tähtiopettajille!

The Voice Of Finland

High Heels sai kunnian olla mukana tekemässä loistavaa viihdettä. The Voice Of Finland oli meille tanssijoille upea kokemus. Kiitos koko työryhmälle! Toivotaan että ohjelmalle tulee jatkoa ja onnea Mikko Sipola!!!

 

Kevättä kohti

Nyt on korkea aika kirjoittaa tänne blogiin. Niinan Aaron poika on jo vuoden ikäinen ja hänestä on tullut suloinen pieni miehen alku.

Tanssikoulun Joulujuhla

Vietimme tanssikoulun joulujuhlaa 19. joulukuuta. Tuota päivää varten olivat monet lasten ja nuorten ryhmien oppilaat harjoitelleet ahkerasti koko syksyn omaa ohjelmanumeroaan.

Pikkujoulut

Vietimme kauan odotettuja pikkujoulujuhliamme 12. joulukuuta. Joka vuosi meillä on jokin teema, joka liittyy pukeutumiseen ja illan kulkuun.

Viime vuoden muistelua

 

Oikein hyvää tätä vuotta kaikille!

Vuoden kiireisintä aikaa

Nyt on taas se aika vuodesta, kun High Heellsien tanssijat keikkailevat oikein urakalla. Tämä ajanjakso on tämän alan ihaninta ja vauhdikkainta aikaa. Yritysten pikkujoulut ja muut loppu vuoden tapahtumat työllistävät jokaista sen verran paljon, että kalenterimerkintöjen kanssa saa olla tarkkana, että on oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Viikot ovat hektisiä ja treenitunteja kertyy.

Sirkus Finlandia

Kiireisen syksyn keskellä on ehditty yhdessä tekemään muutakin kuin töitä. Hyvä niin. Tällä kertaa kohteenamme oli Sirkus Finlandia! Monet meistä olivat muutama vuosi sitten mukana Sirkus Finlandian kiertueella, joka alkoi keväällä ja loppui lokakuun lopulla.

Nyt kelpaa hymyillä

Minä(Linda), Lumi, Saana ja Susa olemme ikionnellisia meidän ”uusista” hampaista. Saimme ilon ja kunnian päästä Arjan käsittelyyn Gloss hammashoitolaan.

Odotuksen aikaa...

On varmaankin jo aika kertoa tässä blogissa, että allekirjoittaneen kohdalta keikkaelämä on ainakin vähäksi aikaa ohi, odotan nimittäin esikoistani. Uuden tulokkaan aika on ensi vuoden helmikuussa.  Alku syksystä esiintyminen ja keikkaelämä jäi uuden muuttuvan ulkomuodon vuoksi, mutta tanssitunteja olen pystynyt onneksi vielä vetämään.

Yhdistele sisältöä