Pikkujoulut

Vietimme kauan odotettuja pikkujoulujuhliamme 12. joulukuuta. Joka vuosi meillä on jokin teema, joka liittyy pukeutumiseen ja illan kulkuun. Tänä vuonna jokainen sai loistaa omana itsenään ja valita juhlamekon oman maun mukaan, mutta perinteisessä pikkujoululahjassa tuli suosia jotain omaa, vanhaa, josta olisi iloa jollekin toiselle. Kierrätys kunniaan, -se oli illan teema! ;)

Aloitimme juhlamme syömällä erässä Helsinkiläisessä ravintolassa (valitettavasti se paikka ei saa nimeänsä tähän, koska oikein mikään ei tuona päivänä pelannut siellä...) Kaikesta huolimatta saimme massut täyteen ja suuntasimme Meilahden kirkkoon kuuntelemaan Gospelkuoron joulukonserttia. Kyllä. Mitä olisivatkaan pikkujoulut ilman hengellistä sanomaa. Kauniiden sulosointujen jälkeen pääsimme itse asiaan: saunomaan. Upeat saunatilat kaupungin kattojen yllä tarjosivat jokaiselle hyvät löylyt ja paljon tilaa kaunistautumiselle. Sitä tarvitaan, kun kahdeksan naista "tälläytyy".

Drinkkien siemailujen lomassa jaoimme toisillemme kierrätysjoululahjat. Jokaisella antajalla oli lahjasta jokin tarina kerrottavana. Ja voi miten paljon iloa toisen vanhasta aarteesta voikaan olla! Saunomisen jälkeen oli monta korkeaa korkoa liikkeellä tuolla Helsingin kirpeässä pakkassäässä. Taitaa olla ettei Tiger yökerhon tanssilattialle muita tanssijoita tuona yönä mahtunut....