TANSSIKURSSIT ALKAEN 100EUR!!!

 

Yrityksille

Tarjoamme yrityksellenne tanssikursseja tai vaihtoehtoisesti vaikka vakituisen tunnin viikossa/pari kertaa kuukaudessa ym. Voitte valita useasta eri tanssilajista haluamanne lajit tai vaikka vaihtaa tanssilajia joka kerta. Autamme mielellämme tanssituntien valinnassa.


Polttarit

Polttaripäivän ohjelmaan on hauska sisällyttää yksityinen tanssitunti. Koska tunti toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, tulee siitä varmasti ikimuistettava ja mieleenpainuva ohjelmanumero polttaripäivään. Tanssitunti sopii niin naisille kuin miehillekin!


Yksityisopetusta häätanssista

Nykyään on hyvin yleistä, että perinteisen häävalssin sijasta valitaan jokin toinen tanssilaji (häätanssi). Hääparit voivat halutessaan ottaa yksityistunteja esim. tangosta, rumbasta, foxista, sambasta, salsasta... Mahdollisuuksia on siis useita, joten ei muuta kuin valitsemaan! Toki opetamme myös häävalssia yksityistunneilla, ja tällöin opetus on henkilökohtaisempaa kuin esimerkiksi kursseilla.

Nimensä mukaisesti yksityistunneilla pariskunnan lisäksi on vain ohjaaja. Näin ollen yksityistunneilla edetään hääparin toiveiden mukaisesti ja opetellaan niitä asioita, joita asiakkaat haluavat. Yksityistunneille voi tuoda oman häämusiikin, mutta myös ohjaajamme auttavat mielellään oikeanlaisen musiikin valinnassa. Yksityistunneilla voidaan häätanssin lisäksi opetella myös muita tanssilajeja. Yksityistunnit toteutetaan siis aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarkoitus on tehdä häätanssista ainutlaatuinen ja mieleenpainuva!

Lisätietoja saa numerosta 040 - 5021100 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseenlumi@highheels.fi. hääpareille ja häihin osallistuville (esim. appivanhemmille, kaasoille, bestmaneille ja muille juhlavieraille) voidaan järjestää oma yhteinen kurssi. Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset, suositustempot (soittonopeudet) valitulle valssille ja pitkän puvun tai laahuksen asettamat vaatimukset. Omaa häävalssia tai muuta musiikkia on hyvä miettiä ennen tunnille tuloa. Musiikkivalinnasta voi myös aina keskustella ohjaajan kanssa ja kysyä häneltä neuvoa.

 

Suosittelemme ottamaan 2-3 yksityistä tanssituntia ennen häitä.

Lisätietoja: p. 040 - 502 1100 / lumi (at) highheels.fi